Studenten är hääär snaaart!

21:08:02 - 2012-02-27
Hej på er!
Ville bara säga att jag älskar min studentmössa :D Kan inte fatta att studenten är här snart! Pissar typ på mig vad snabbt tiden går.. :O
Och vår studentskiva kommer bli så awesome!! Studentmäklarna har gett oss en jättebra deal med skivan, vi har varit så sent ute med allt men ändå har dom varit så jättesnälla och hjälpsamma :D klicka på länken för veta mer om dom.
Gud vad jag läääängtar! Kanske kommer en bild på mössan senare.


GOLDEN LEAVES

22:30:27 - 2012-02-09
Från ginatricot, 99 kr
Köpte nyligen två halsband häromdagen och denna är favoriten just nu! Passar till nästan allt.
Mitt andra halsband som jag köpte tycker jag mer om för den är så... vacker. Visar den en annan dag.
Hoppas ni alla mår bra och haft en fin dag♥

Valentine's day look!

21:58:06 - 2012-02-07
Här är sminkningen! Inspirerad av kärlekens dag :) När jag tänkte på den här sminkningen kom dessa färger upp. Jag tänkte romantiskt och en sminkning som framhäver ögonen! Jag ääälskar såna här färger och det passar just på alla hjärtans dag. Och såklart måste man ha dem flirtiga fransarna för vad vore den här sminkningen utan dem!? det gör hela looken flirty och romantisk tycker jag.
Tänkte göra en till sminkning för valentine's day! Som är lite mer dramatisk och åt det mörka hållet så jag gör nånting för alla :) Jag skulle nöja mig med den här looken men om man ska på nån fest kanske någon evening event så kan man ju ändå go all in med sminket! Om ni vill att jag gör en till sminkning med lite mer mörka färger men fortfarande med en valentines twist på det så kan ni låta mig veta i kommentarerna!
Hoppas ni gillar den här sminkningen och hoppas någon har fått lite inspiritation på hur man kan sminka sig på nån valentine event! :)
Allt handlar ändå bara om personligheten men den här dagen kan man också välja att se lite extra fin ut :)
Ha det så jättebra nu!! ♥

Yes i know.

21:40:40 - 2012-02-06
Hej på er!
Uppdateringen suger as always haha ni borde vara vana. Men imorgon eller SNART kommer det valentines sminkning nr.1 upp :D yaaay!
Hoppas ni alla mår bra♥
Slänger in en bild på mig och panda från min födelsedag :)♥

RSS 2.0