Calm sunday

11:42:26 - 2011-10-16
Godmorgon på er!
Sitter och äter frukost och kollar på lite tv. Hade världens beslutsångest om vad jag skulle äta till frukost. Som sagt så ska jag och systern börja med vår diet imorgon. Och jag behöver verkligen det, äter fakttist hur dåligt som helst... skräpmat är mitt liv jag vet. Men nu när jag ser skillnad på min kropp hur stor jag börjar bli får jag hemska martdrömmar om det så jag måste förändra på min diet!!!! NU! elr aa.. imorn! Så jag vill liksom förbereda mig så jag inte blir sådär vrålhungrig imorn. Såklart ska jag skriva om hur det går med dieten, omj nåt går fel och om vad som känns bra och dåligt osv. Självklart ska vi kombinera träning med det också! Systern gav mig massaaa tips, om ni vill läsa om det gå in på hennes blogg. det är bara att scrolla ner tills du ser två inlägg som heter Become more active och One step at a time!
Vad är dagens planer då? Funderar på att klippa mig idag. Klippa av mitt midjelånga hår! haha nej men jag ska inte klippa det kort, ska bara fräscha till det lite. Har alltid haft långt hår(förutom när man var lite och mamma väljer att hennes barn ska ha pottfrilla. Men det ska vi inte tala om här) för att jag inte riktigt passar i kort hår.
Ha en bra dag! ♥

Kommentarer
Postat av: ida

ja älska choklad det godaste som finns :D

2011-10-16 @ 12:55:14
Hemsida: http://thoursie.blogg.se/
Postat av: A.C

tackar..dt hade jag:D för din del?:D

2011-10-16 @ 14:45:19
Hemsida: http://amychen.blogg.se/
Postat av: neli

hoppas det kommer gå bra med dieten tjejen! you gonna make it.. är själv på diet och det är alltid så sjukt svårt i början, men sen när man kommit in i det så rullar det på =) igår var första gången på typ flera månader jag åt pasta och bröd haha. men fan, var tvungen att unna mig... firade min och killens dag haha =) men idag blev det 1 timmas promenad så det känns super nu!

hoppas du haft en bra helg vännen =)

2011-10-16 @ 14:58:48
Hemsida: http://iamsofashion.blogg.se/
Postat av: Hanna

jorå, det är bra :D är med en kompis, självdå? :D

2011-10-16 @ 16:07:26
Hemsida: http://hannahnskog.blogg.se/
Postat av: anna

man mår faktiskt bättre om man äter nyttigt, men det är så jäkla svårt att undvika all GOD skräpmat, haha!

2011-10-16 @ 16:55:57
Hemsida: http://aannnnaaaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0