another day in my life

18:49:11 - 2011-10-30
Vi hade jättekul i Safanas badrum igår!
Idag har jag bara varit hemma och haft dötråkigt. Sov för det mesta. Åt nyss nudlar.... orkar inte med min diet! Imorgon börjar det igen för jag har unnat mig hela helgen hihi.
Ha en fin kväll♥

happy happy happy!

00:36:10 - 2011-10-30
Jag och Baby Safana på min middag♥
HEEEJ! kom nyss hem från en rolig kväll hos Baby Safana! Det va verkligen jättemysigt! Det ska göras om nån ggn :)
Nu vill jag bara sovaaaa, är huuur trött som helst! det blev en heldag på ikea idag också så ska nog sova nu!
Godnatt fina♥

i like jealuosy

20:43:39 - 2011-10-28
Gud vad jag älskar elaka kommentarer! Bevisar bara att det finns avundsjuka i världen, folk som inte vet vad dom ska göra med sitt liv bara sitta framför en skärm och spotta ut sig elaka ord till människor som inte gjort dom något. Skaffa dig ett liv där du gör nåt annat än att bara sitta framför datan och smutsa ner alla fina bloggar. Men hey, its your life du får vara här om du vill i dont mind :) Om du vill lägga ner din tid sådär varsågod! all i can say... Karma is a bitch. Jag känner mig som en kändis :D Tack du som lägger ner din tid på att dyrka mig och vill förstöra för mig. Massa pussar på diiig MWAH :) Jag tror nog alla vet vem du är.
Haha aa hej på er alla andra :D
Hur mår ni? Jag mår jättebra! Provet gick ganska bra tror jag. Det va halloween i skolan idag och folk kom som läskiga spöken. Det va ganska kul :)
Hoppas ni alla har en fin och mysig kväll puss på er♥
Världens fulaste systrar är vi nog inte men jag kan cut you some slack va LINA..? ;) hahaha synd att du inte kan skriva vem du egentligen är. STÅ FÖR VAD DU SÄGER så kanske du har någon självrespekt kvar?

nighty night for tonight

19:47:07 - 2011-10-27
Bild på mig i Gamla stan tagen av min talented syster
Hellooo! Kom hem ett tag sen och åt middag nyss. Nu ska jag plugga plugga och plugga tills jag MÅÅÅÅSTE sova. Hoppas det går bra för mig på´provet imorgon!
Godnatt♥

X

23:57:54 - 2011-10-26
Nu är jag klar för idag! FINALLY. Rubriken säger allt.
I'm off to bed!
Godnatt lovelies♥

found it at last

16:51:47 - 2011-10-26
Helloo! Kom precis hem från skolan. Varför jag inte blogga mer igår vet jag faktist inte! Blev fast vid tvn :(
Idag har jag märkt en sak. Imorse när jag skulle ta på mig mina jeans som vanligtvis sitter tajta... satt lite lösare än vanligt! Jag är överlycklig haha! Men alltså... i still have a looooong way to go. Har bara gått en vecka sen jag startade min diet och det går sååå braaa. Mår såååå bra!
Längtar tills slutet av månaden. Hej csn money! Saknat att ha lite pengar i min plånbok som ALLTID är tom. buhu ledsen plånbok :(
Resten av kvällen består av plugg.. massa plugg. har nämligen prov på fredag. Jag önskar att jag hade Mr. Einstein's hjärna!! men.. aa wish me luck buddies.
Hoppas ni har haft en fin dag♥

stuck in school

11:15:27 - 2011-10-25


Sitter i skolan nu har bajs tråkigt. Okej håltimmar kan vara kul ibland men alltså seriöst. hur lång håltimme kan man ha!?
Täänker på massa grejer just nu. Vill göra nåt kul på jullovet. Vill se mina underbara kusiner i mitt hemland. Saknar att vara där så mycket! Allt är så underbart... bekymmerlöst. Finns inget att tänka på, inget att bry sig om bara vara där med sin familj. Vill åka dit nununu!!!
Men aaa här är det också bekymmerlöst. Verkligen.


home at last

17:10:23 - 2011-10-24
Hejhej!!! Just nu sitter jag och ska hugga in i mellanmålet. oh sorry... Nyttiga mellamålet! Jag älskar att äta såhär :D jag lovar. jag skojar inte.
Hade två lektioner idag. Hatar håltimmar. Men hade i alla fall kul när jag sminkade min vän Gamze. och så åt vi äpple med salt. Vi älskar salt. Vi dör för salt. Hahaha love that girl, man har alltid kul med henne :) Jag vet att du läser det här.
Snart ska jag börja med art och efter det hoppas jag att jag iallafall får lite sömn!
lateeer♥

Best feeling ever

17:52:17 - 2011-10-23

 

Kendal Jenner. Kan man tro att hon är femton-sexton år? Naturbegåvning! Henne ska man rita av!

Wow, har nog aldrig kört så hårt och intensivt i gymmet! Grym känsla! Faktist kul att träna och äta nyttigt. Haha låter inte som mig...
När jag kom hem städa jag mitt rum, bytte sänglakan och tränade lite till innan jag gick in i duschen. Kan inte beskriva hur skön känsla jag har nu när jag är nyduschad och ligger i min säng! Love it :)
Vad har ni haft för er då? Mitt liv är inte så fullpackat just nu så har väl inget kul att skriva. Skola skola skola. Varenda dag. Förutom två dagar i veckan. Då man sitter hemma. KUL :D
Snart blir det middag. Mamma har börjat lära sig att anpassa middagen vid min och min systers diet. Inga kolhydrater till middag! Hon lagar god ugnsbakad lax och grönsaker med massa sallad. Mmm!♥
Bilden påminner mig om att jag har glömt kolla på några avsnitt av Keeping up! nooo... Måste keep up med keeping up. Så torr jag är ibland......

I'm back!

14:11:07 - 2011-10-23
Hej på er!
Nu är jag tillbaka till bloggandet. Pausen behövdes! Jag är såå lat ibland. Men hey, jag är ju tillbaka!
Dagarna har varit helt okej. Vet inte riktigt vad jag ska säga det va bara som vanligt i guess.
Dieten går ju bra, att vara nyttig är jobbiiigt! Jag är största junkfood lover. Men igår unnade jag mig med sushi, chips och dipp och massa choklad!!! Det behövdes, blev faktist jätte cranky innan. Så aa skräp blir jag glad över.
Snart ska jag iväg till gymmet för lite träning. Känner mig faktist mycket bättre i den här nya livstilen. Healthy!
Hoppas ni har en bra dag♥

image description

jag och syster i turkiet!

it is good once in a while

21:08:16 - 2011-10-19
Ja nu tar jag en liten bloggpaus!
Puss på er♥

making me feel dizzy

18:30:41 - 2011-10-18
Så! Nu är jag klar med mitt snack, nu kan jag blogga igen haha. Idaaag.. hmm som sagt har det varit en lång och jobbig dag. Är jätte trött men ska inte klaga för mycket för imorgon är det typ nästan samma schema för idag :(
Hur går det med min diet då? Jo, det går faktist jättebra! Trodde jag skulle typ böla om tjockis mat redan första dagen! (ignorera det jag skrev i förra inlägget....) Men nej seriöst jag har faktist varit mer stark än jag förväntade mig, det är jag glad över.
Förresten, idag i skolan kom det typ några från universitetgrejsak typ och det fanns massa broschyrer om olika universitet och sånt! Inom alla ämnen! Såg en broschyr från IMC (international make-up center) och hade redan kontaktat dom, men va så glad att den fanns med! Ser fram emot allt!
Nu blir det lite relaxing time... jag är sluuut! PUSSAR♥

it is hard being healthy

17:42:06 - 2011-10-18
Heeej på er!
Kom nyss hem efter en låååång och jobbig dag i skolan... inte okej. Vill bara krypa ner i min säng och äta en hamburgar tallrik med maaassaaa grillkrydda och dressing och bara FEEETT och choklad och godiiiis och CHIPS och en kall cola!!! MEEEN NEEEJ... jag har ju bytt till nyttig livstil haha. Men känns faktist bra att jag fortfarande itne fuskat nåt :D Äter nu en nyttig snack!
Återkommer snart puss hej!

trying to stay awake

20:09:20 - 2011-10-17
Så såg jag typ ut idag i gymmet.
Som sagt så är det idag det är första dagen på min och min sisters diet! Det har faktist gått skitbra hittills! Har gått till gymmet och.. wow vad det va jobbigt. Men ska inte klaga för jag har många dagar kvar!
Annars har dagen varit jätteskön även om dagen började med historia presentation. Är sååå trött! Ska lägga mig tidigt idag för imorn börjar jag tidigt!
Hoppas ni har haft en bra dag!♥

Lets reload over night

23:13:24 - 2011-10-16
Nu är det dags att sova för mig! Imorgon börjar min diet och massaaa träning så jag måste börja sova tidigt och äta rätt =) Wish me luck! Ser att det är många som har besökt min blogg, varmt välkomna och stanna var gärna!
Med dom här två bilderna säger jag godnatt änglar♥

Fresh!

18:39:35 - 2011-10-16
Before
För långt, torrt och påväg mot slitage
Aaand after!
Ny hairstyle valde att klippa lite uppklippt och mjuka toppar! Känns så fräscht. Är supernöjd.
Klippe mig på Hair&Face i pk-huset. Rekommenderar verkligen!
Just nu är det myspyys, sista dagen sen börjar all stress igen. Så ska bara ta det luuuugnt!
Hoppas ni har en skön söndag♥

Calm sunday

11:42:26 - 2011-10-16
Godmorgon på er!
Sitter och äter frukost och kollar på lite tv. Hade världens beslutsångest om vad jag skulle äta till frukost. Som sagt så ska jag och systern börja med vår diet imorgon. Och jag behöver verkligen det, äter fakttist hur dåligt som helst... skräpmat är mitt liv jag vet. Men nu när jag ser skillnad på min kropp hur stor jag börjar bli får jag hemska martdrömmar om det så jag måste förändra på min diet!!!! NU! elr aa.. imorn! Så jag vill liksom förbereda mig så jag inte blir sådär vrålhungrig imorn. Såklart ska jag skriva om hur det går med dieten, omj nåt går fel och om vad som känns bra och dåligt osv. Självklart ska vi kombinera träning med det också! Systern gav mig massaaa tips, om ni vill läsa om det gå in på hennes blogg. det är bara att scrolla ner tills du ser två inlägg som heter Become more active och One step at a time!
Vad är dagens planer då? Funderar på att klippa mig idag. Klippa av mitt midjelånga hår! haha nej men jag ska inte klippa det kort, ska bara fräscha till det lite. Har alltid haft långt hår(förutom när man var lite och mamma väljer att hennes barn ska ha pottfrilla. Men det ska vi inte tala om här) för att jag inte riktigt passar i kort hår.
Ha en bra dag! ♥

sweet stuff

22:19:53 - 2011-10-15
Sitter här med godis och Paradis choklad! Har det jättemysigt med systern och avsnitt av Vänner. Det är verkligen helg =) Varför är helgen så kort och skoldagarna sååå långaa? Sämst ju. Men nu fortsättermyskvällen! PUSS PÅ ER♥

Having fun

18:06:41 - 2011-10-15




Nu sitter jag här och har kul med systers data, i love photo booth! Det kommer nog inte bli nåt photoshoot idag pga lazyness hehe. Så det blir istället filmkväll med systern min. vi funderar på en klassiker som white chicks!
Förresten, gillar ni nya designen på bloggen? I love it!! Tack fina du

Nu blir det mys, puss!

Goodmoorning Saturday!

12:37:16 - 2011-10-15
Godmorgon solstrålar!
Siiter här med frukost och ett avsnitt av vänner. Idag ska man få gäster så jaa.. det ska städas lite i mitt rum för det mesta. Sen sa systern något om en photoshoot, alltså på skoj haha. Ska bli kul :D
Hoppas ni får en lyckad lördag♥

PS, idag ska bloggen piffas upp lite så bli inte förvirrade ifall det ser lite konstigt ut ibland. Later!

Thank God it is Friday!

18:54:54 - 2011-10-14
OOOHH vad sköönt med fredag! Efterlängtade fredag =) Känns så skönt att bara slappna av. Dagen har varit bra för mig, älskar att solen kikar fram man blir så glad! Just nu äter jag jättegod pasta som mammis gjorde och så kollar jag på vänner. Helg :)
Snart kommer systern hem hon ska tydligen baka nånting och jag ska hjälpa till. Längtar!
Hoppas ni har haft en bra dag, pusspuss♥


my bed is my best friend

23:47:38 - 2011-10-13
Onyttiiig kväll! åt en maffig middag och så låg det en chipspåse på bordet och stirra på mig när jag kollade på tv.... såå.. åt upp dens innehåll :O sen åt jag en liten daimtårta. Gahhh pallar inte gå upp i vikt mer hahaha. Juste jag och syster ska köra på en diet nästa vecka, ska bli kul och se om jag klarar det.. för liksom jag bantar när jag inte äter och känner mig mätt och när jag väl äter så äter jag vad jag vill och har alltid nån ursäkt! No more exuses heere! ... tror jag.
Nu ropar bästavännen (sängen) på mig såå goodnight people!♥
I love you♥

A perfect sister i am not, but thankful for the one i've got!

19:09:35 - 2011-10-13
Yep, rubriken säger allt! Allt det här från elf har jag fått från min änglalik syster! Taaack såå mkt sistabooo♥
Produkterna är verkligen jättebraa! men jag märker verkligen skillnaden på kvaliteten på borstarna mellan elf's vanliga line och elf's studio line. Den svarta powder brush är från studio line och guuuud vad mjuk och len den är!
Det är dom andra med men den va sådär extra :)
Annars då... Kom nyss hem och är vrålhungrig. Magen skriker efter mat! Nu ska jag i alla fall äta och kolla lite på tv sen ska jag nog sitta och teckna nåt om jag inte somnar... är så trööött!
Hoppas ni har haft en bra dag :)♥

reliving a moment

20:37:45 - 2011-10-12
Fin dag idag! Tills molnen kom fram. Idag va jag i skolan. Missade dock första lektionen för jag försov mig. Dumma alarm! När jag kom hem kände jag för en promenad så gick ut på en liten promenad med två kompisar. Såklart ska man handla till hemmet lite haha mamma tar chansen så fort den finns där :p Men jag gör gärnaa det! Bra med lite promenad :D
Nu ska jag vilaaa.. Jag är så trött! Även om jag sov ut och så men still. So tired.
Måste äta middag oxå. Mmmm maaat!
Är det bara jag eller är det fler som har problem med comviq-nätet? gahhh blir frustrerad!
Hoppas ni har haft en fin dag♥
p.s Fick lpresent från systern min.. ;) Vad jag fick får ni sen snart!

Man is born to live, not to prepare for life

19:35:04 - 2011-10-11
Hej på er!!
Dagen har varit lång. Somnade nästan i varje lektion så trött är jag idag! Ska gå och lägga mig tidigt. Händer aldrig men ska försöka. Finns inte så mycket att säga faktist... Tråkiga dagar. Tappar lusten att blogga ibland men aa jag kämpar haha.. Sitter och kollar på tv just nu och sen kanske det blir lite plugg. Måste skriva lite på religion sen vill jag bara sovaaaaa!
Pussar♥
Älskar ehennes utseende! Vill rita av den här bilden

my hands, they're strong but my knees were far too weak

18:23:05 - 2011-10-10
waaaahh jobbiiig dag... för mina fötter. Dagen började med att gå hundra mil till ett museum. Där träffades hela klassen och vi fick lite info om the inka people. vart faktist intressant men vid slutet tappa vissa tålamodet man började bli rastlös och snubben slutade aldrig prata. Men ah well, sen åkte jag in till skolan hade bara en lektion och det var ett business prov. Vet inte riktigt hur det gick det vet man aldrig! Men jag hoppas det gick bra.
Nu sitter jag hemma och ska påbörja på bild projektet. Hela ska typ vara klart imorn.. enligt mig. Hur ska det här gå?... Men nu ska jag äta middag framför nya avsnittet av Keeping up! Kim's fairytale wedding part 1 wohoo! men efter det är det straight to art!
smell ya later♥

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget

14:12:10 - 2011-10-09
Det va lite bilder från igår! Hade jättekul och dom två sista bilderna är på mig och min syster  när vi kom hem... trötta var vi!
Idag ska jag plugga. så tråkigt! Dagen ser inte så rolig ut faktist. Ska bara ta det lugnt här hemma.

special day

00:10:25 - 2011-10-09
Heej alla glada!
Det blev en bloggfri fredag och nästan hela lördag... varit såå stressad med allt att jag helt enkelt valde att blogga sen när jagt har tid, alltså nu.
Kom nyss hem från Amanda som hade en middag med hennes nära och kära för att fira hennes 18 årsdag! Det bjöds på libanesiskt såklart och jag ääälskaaar maten. Helt klart bäst! Hade det jätte trevligt men sen var det dags att gå hem. Alltså... Har ni märkt att det har blivit sviiiinkallt!? Shit.. hej ångest.
Nu blir det lite chill och sen sovaaa! mmm är så trött!!
Puss på er♥
with my bday girl!

Happy Birthday to You Babygirl

19:57:54 - 2011-10-06
Idag hade jag på mig den här tröjan från kappAhl. Jag älskar hur den är! så mjuk och söt speciellt med spetsen.
Sminket vart bara vanilgt med lite rosa läppstift.
Idag fyller min bästavän 18 år! Grattis världens bästa vän!!!
Jag önskar dig all lycka i världen och en lyckad framtid. jag älskar dig babe :)♥
Det var så kul idag när jag och hennes syter och några andra fixade hennes skåp och alla visste verkligen inte vilket skåp nummer hon hade fast vi hade i alla fall en aning vart skåpet låg. Gissa vad? Det visade sig vara en annan tjejs skåp!!! Och amanda var på väg till skåpet då vi fick stress och när hon kom höll vi bara alla ballonger och sjöng! haha fail men lyckat ändå :D
Nu ska jag städa mitt rum. Det var ageees ago sen ska jag träna och det var också aaages ago haha men nu ska jag fan börja igen! Mitt gymkort går slut om mindre än en månad så jag måste utnyttja det sista!
Puss på er♥

sweet home

20:53:53 - 2011-10-05
Idag spenderades dagen hemma. Mådde inte så bra och vem vill gå till skolan då? Nu sitter jag med en kanelbulle och ett glas mjölk. Sååååå goott! känner mig som ett barn haha. Kollar på tv också, har det riktigt mysigt!
Snart ska jag fixa och trixa lite, ni får se sen! :)
Imorgon fyller min allra bästa underbara vän Amanda 18 år! På lördag har hon en middag hos sig, nu måste jag tänkte på vad man kan ha på sig jag får alltid problem med outfit sista dagen! Men som sagt, jag längtar efter att fira henne och äta massa gooood mat :D

worlds greatest

14:54:34 - 2011-10-05
A sister is a gift to the heart, a friend to the spirit, a golden thread to the meaning of life
I love you

stick to what you know

22:16:46 - 2011-10-04
Gahh... har inte fått något gjort. Jag hoppades att bli klar med hela art projektet ikväll men jag visste att det var omöjligt men ville verkligen. Just nu tänker jag bara på smink... smink smink smink smink smink! Jag vill köpa exakt ALLT jag ser! mjuka borstar, skimriga ögonskuggor, massa nude läppstift, massa nude läpp pennor! och så självklart mineralpuder.. åhh kärlek! I want :( Om min familj läser det här så önskar jag mig en stoooooooor maffig låda full med BARA smink och skönhetsprodukter. hihi =)
Det här får bli sista inlägget för mig idag! Sängen ropar på mig. Godnatt♥

kanelbullar!

17:18:45 - 2011-10-04
Jag ääälskar kanelbullar! Yay för idag! Köpte hem fem st till the fam. Och just nu sitter jag hemma och fikar med min söta mamma, kollar också på project runway... dom är så duktiga.
Dagen har rullat på, skolan och så... har hela art grejen att göra ikväll så efter jag har vilat lite blir det dags att rita!
Puss♥

Sweet dreams

23:20:35 - 2011-10-03
Just nu håller jag på att teckna av en bild på Rihanna... hon har svåra features måste jag säga. this will take daaays! och ändå kommer det inte sådär jätte bra!
Men jag måste upp tidigt imorn så nu ska jag mot sängen! Godnatt♥

This world can seem cold and gray but you and i are here today

18:40:02 - 2011-10-03
Såhär såg man ut idag! plus svarta jeans. tröjan är stulen från syrrans garderob. om man har hennes kläder i hemmet kan man bara inte låta bli att gå dit lite då och då och kolla runt. haha det är som en stor butik med ALLT! Det fina halsbandet fick jag från Musses mamma, hon är sååå gullig!!
Idag hade jag bara två lektioner. Varför har man håltimmar? vill bara sluta tidigare... skulle vara mycket enklare. Efter skolan gick jag och köpte lite gott från Mique, seriöst den affären är så bäst! ville typ kolla exakt allt där inne.
Nu är det lite chill framför tv sen blir det nog lite plugg!

Adriana Lima

23:39:56 - 2011-10-02
Blev nyss klar med en teckning på Adriana Lima. Det blev inte så likt buhu.. men i made it work!... or not. whatever, here it is. Next up är nog en på Rihanna!
Nu ska jag gå och sova! Godnatt♥

i love my friends

19:06:24 - 2011-10-02
Idag har man bara varit hemma och sovit. jag sov heela dagen mått så dåligt. och så har jag fått blåmärken på ryggen av flygande mattan på grönan igår..  ONT!
mamma och pappa kom hem nyss med mat från donken... är så trött på det men mcfeast äger! just nu tar jag det lite lugnt framför några avsnitter av Vänner, bästa serien♥
Ser att många har hittat hit, jättekul :D
Juste, ny kategori på gång ni får se snart! Puss på er.

Life is good

00:11:08 - 2011-10-02
excited girls påväg till green land
Färjan till djurgården!
We are heere!!
and we are happyy!!
Dagen var sååååååååå underbaaar! såå amazing! shit vad längesen man var i Grönan. Det var verkligen hur kul som helst och guuud vad alla vi var taggade! Det gör ju ont i halsen nu så högt och mycket skrek vi! Efter det stängdes blev det kvällskäk på donken. i know... euw men aaa tydligen var det bara jag some djupt ville gå nån annanstans än DONKEN. äckligt. men jag klarar det i alla fall. senare drog jag och systern hem och nu sitter vi och tar det lite lugnt. man blir ju så trött av grönan! really takes it out of you haha!


RSS 2.0